Ljubezen do pravilno izbranega psa je lahko pomembno skoraj kot življenje samo.

V naši psarni se trudimo z vzrejo zdravih kvalitetnih predstavnikov pasme za katere prevzemamo vso ljubezen in skrb. Vsaki psički skrbno izberemo plemenjaka in ji v času brejosti posvečamo čisto posebno skrb in ljubezen. Zavedamo se, da je naš odnos do psičke zelo pomemben zaradi njenega dojemanja materinstva. S tem dodatno pripomoremo k psihični uravnovešenosti naših mladičkov, saj se zavedamo, da je odgovorna vzreja ključ do zares dobrih psov.

Ko napoči čas odhoda naših mladičkov v novi dom, pride na vrsto zelo pomemben trenutek za vzreditelja. Za mladička najti novo in primerno družino. Vsak naš mladiček ko gre, odnese s seboj del nas, naše ljubezni, našega srca. Zato nam ni vseeno kam gre. S primernimi interesenti se pogovorimo in skupaj presodimo, ali je to res pravi kuža za njih in ali je ta družina res prava zanj. In če je tako, in postane naš mladiček njihov novi družinski član, ostanemo če je le mogoče v stikih tudi naprej, saj se nam zdi da smo potem vsi skupaj ena velika družina.

Leglo D - 16.4.2013

{xtypo_dropcap}N{/xtypo_dropcapaša Mia (Euridika Golden Medal) je spet postala mamica. To je njeno drugo leglo. Še enkrat smo ponovili paritveno kombinacijo z našim Olijem (Iristar Extra Joyker sta prvič imela dve zelo lepi samički.

Tokrat imamo tri mladičke. Dva samčka in eno samičko. Eden samček je dolgodlak, ostala dva pa sta kratkodlaka junaka. Mia je čudovita mama. Tako kot prvič ima ogromno mleka in mladički so prave bombice.

olimia    
 

mia-z-mladiči

mladički
 
 

Za več podatkov klikni na sliko...

Leglo C - 16.3.2012

Dočakali smo leglo naše psičke Iristar Doris Day in plemenjaka Cirman family Dante (Casper). Zahvala lastnici Klavdiji Klemenc ki nam je omogočila, da smo parili z njenim kužkom. Doris je sama polegla 5 mladičkov. 2 samički in 3 samčke. Čeprav so izredno majhni so v dobri kondiciji in zdravi. Klub temu, da je to njeno prvo leglo se mamica dobro znajde in lepo skrbi za podmladek. Čestitke Doris.

dantedoris    

 

doris-z-mladiči

mladički
 
 

Za več podatkov klikni na sliko...