CACIB Varaždin

Armani Varaždin 2013V Varaždinu se je ta vikend odvijala mednarodna razstava na kateri smo se spet predstavili z samčkom Armanijem. Varaždin je čudovito mesto, in tudi prostor oz. travnik kjer pripravijo vsako leto CACIB razstavo je zelo prijetno. Torej smo preživeli čudovit dan in domov zopet prinesli svoje naslove, ki si jih Armani tudi prav zares zasluži. Sodila je poljska sodnica Elzbieta Chwalibog in mu prisodila odlično oceno, CAC in CACIB. Bravo Armani!

CAC Rovinj

Armani Rovinj 2013Spet smo z našim Armanijem bili na eni od razstav in tokrat nas je pot zanesla malo na Jadran. Zunaj je že prav lepo pomladno vreme in razstava ob morju je pravi balzam po tej neskončno dolgi zimi.In balzam za vse nas je tudi naš Armani, saj nas nikoli ne razočara. Sodnik Srečko Kukić mu je podelil najlepše ocene in tako se zdaj potegujemo še za Hrvaški šampionat. V svojem razredu je osvojil odlično oceno, CAC - HR, in bil zopet prvak pasme - BOB.

Bravo junak!

Spet imamo mladičke

Mia Leglo DNaša psička Mia (Euridika Golden Medal) je spet postala mamica. Ponosni očka je naš kratkodlaki samček Oli (Iristar Extra joy). To je drugo leglo iz te kombinacije. Izbiramo imena na črko D. Imamo pa dva krepka samčka in eno lepo samičko. Mamica Mia zelo lepo skrbi za svoje kepice, očka Oli, pa jih pogleduje še malo postrani. Čestitke in hitro okrevanje mamici in vse dobro malim štirinožcem.

Več...

Armani - vzrejni pregled

ArmaniV nedeljo so bili v Mariboru za naš klub redni vzrejni pregledi. Mi smo se ga udeležili z našim novopečemim mladim šampionom. seveda smo jo odnesli z odlično vzrejno oceno in vsemi zdravstvenimi testi B.P. Prepričani smo, da je zanj vse to šele začetek in da ga čaka še veliko kilometrov in lepa kariera. Trudimo se skupaj.

CAC Bjelovar

Armani Bjelovar 2013S ponosom sporočamo, da smo na tokratni razstavi v Bjelovarju, ki se je odvijala ta vikend z našim samčkom Armanijem zaključili mladinski šampionat na Hrvašekem. Sodnica Dubravka Reicher je bila navdušena nad nastopom in njegovim izgledom. Prisodila mu je vse možne naslove, ki si jih je pošteno zaslužil. Ocena odlično, prvak razreda mladih, najlepši mladi pes pasme in prvak pasme. 

Udeležili smo se tudi best in show-a, kjer je bil Armani med devetimi najlepšimi mladimi psi razstave. Našemu novopečenemu mlademu šampionu iskrene čestitke.

Specialna razstava IX. FCI skupine Zagreb

Armani Zagreb 2013Na tokratni 8. marec, je bila v Zagrebu Specialna razstava za pritlikave pasme. Udeležili smo se je z našim samčkom Armanijem, ki se bori v razredu mladih za svoj naziv hrvaški mladi prvak v lepoti. Z uvrstitvijo na tokratni razstavi in doseženim rezultatom prvak razreda mladih in najlepši mladi pes pasme, se je zopet povzpel stopnico višje in bližje svojemu cilju. Z svojim lepim nastopom in prijetnim
karakterjem nas vedno preseneti in ponosni smo nanj. Čestitke naš dragi Armani.